Ernst & Young Belastingadviseurs LLP
Ernst & Young Belastingadviseurs LLP
“Op 29 augustus 2014 hebben wij een bijeenkomst gehad op het landgoed Zonheuvel te Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst hebben wij een borrel en bqq georganiseerd bij het Kasteel Maarten Maartenshuis welke volledig is verzorgd door Mercuur’s Catering.

Ons is beloofd dat het een exclusieve kasteel barbecue zou worden met een wauw effect, waardoor we hoge verwachtingen kregen. En niets was inderdaad ook minder waar; het was een tot in de puntjes perfect verzorgde avond. Er liep voldoende personeel rond met een enorme klantvriendelijkheid. De wijnkeuzes waren erg goed. En niet onbelangrijk, het eten was super, niets aan te merken op de smaken en kwaliteit. De hoeveelheid was goed ingeschat en het buffet was ook continu goed aangevuld.

Iedereen die ik heb gesproken was erg enthousiast en erg tevreden. Kortom de combinatie van deze locatie en de barbecue heeft zeker het wauw effect bereikt. Zeker iedereen aan te raden.”

Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement
Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement
“Jaarlijks organiseert de Nevi (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) de Nevi Contactdagen, speciaal bedoelt voor het gehele bestuur (+/- 100 personen).

Al twee keer op een rij heeft dit plaatsgevonden op het Landgoed Zonheuvel; met inmiddels het bekende concept van een ‘Walking Dinner’ verzorgd door Mercuur’s.

Mercuur’s is – na een zeer goede ervaring vorig jaar – weer gevraagd het ‘Walking Dinner’ te verzorgen in het Kasteel Maarten Maartenshuis. Dit concept leent zich uitstekend om te kunnen netwerken, waar de mensen van Mercuur’s zich op een natuurlijke wijze doorheen bewegen. De verschillende hapjes (voor ieder wat wils), zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op een smaakvolle wijze gepresenteerd. Tevens spelen de dames en heren van Mercuur’s proactief op de (ad-hoc) wensen in; aan een half (of zelfs geen) woord hebben zij voldoende om op de juiste manier te acteren.”