Mercuur’s Catering & Events ontzorgt en denkt graag mee van A tot Z

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, vergadering of intiem diner, Mercuur’s verzorgt alle aspecten rondom de organisatie van evenementen. Denk hierbij aan de aankleding en decoratie, het the­ma, vakbekwaam personeel, entertainment, advies en uiteraard de culinaire invulling.
Wij verzorgen niet alleen de totaal organisatie maar gaan verder dan dat. Wij denken in het voortraject mee hoe bepaalde wensen en doelstellingen behaald kunnen worden. Uiteindelijk geloven wij in een geza­menlijk doel waar naartoe gewerkt wordt.
Mercuur’s Catering & Events is al vele jaren een be­grip op culinair en organisatorisch gebied. Mercuur’s is van origine een familiebedrijf en timmert inmid­dels ruim 17 jaar aan de weg als professioneel part­ner op het gebied van bedrijfscatering, partycatering en evenementen.

Daarnaast hebben wij een delica­tessenwinkel in Amersfoort, die zich mag rekenen tot de top 10 van Nederland.

Mercuur’s mag zich tevens rekenen tot de middel-grootte cateraars van Nederland. Wij leveren hoge kwaliteit catering, biologisch en regulier voor elke gelegenheid. Onze koks werken met verse en zoveel mogelijk streek- en seizoensgebonden ingrediënten, om van elk event een culinaire belevenis te maken. ‘Lekker en duurzaam’, dat is waar wij voor staan en maatwerk is onze specialiteit!

Ons doel is de gasten te verwennen waarbij zorg, aandacht en kwaliteit van onze producten en dienst­verlening centraal staan. Het iedere keer creëren van een belevenis welke tot in de puntjes wordt verzorgt, is onze specialiteit!

Neem contact met ons op

Wij werken onder andere voor: