Mercuur’s Catering & Events biedt de “Rollende Keukens” aan. Een evenement dat u op uw eigen locatie of een locatie van ons, kunt inzetten voor uw zakelijke of privé-evenement of feest.

Bij de Rollende Keukens worden diverse happen en dranken vanuit verschillende kraampjes, voertuigen of standjes aan uw gasten uitgeserveerd. Wat dat u bijvoorbeeld van krokant gebakken frietjes uit onze fritesfiets? Verse sushi vanaf een ronddraaiende sushiband? Of life cooking voor uw gasten? De mogelijkheden zijn legio en met Rollende Keukens maakt u uw evenement extra bijzonder.

Koffie Eend

Mercuur’s introduceert de Deux Chevaux d’ Espresso: een 2CV die van voor tot achter is uitgerust als hippe Italiaanse koffiebar. Deze unieke 2CV is voorzien van een volledig uitgeruste mobiele espressobar, inclusief aggregaat, dus volledig mobiel inzetbaar.

Wij bieden de Eend aan als rijdend promotiemiddel. De Eend is een bijzondere eyecatcher op bedrijfsfeesten, beurzen en events.

Koffie Eend

Mangi Ape

Sfeervolle Italiaanse piaggio Ape 600 MP uit 1972 met een echte steenoven van waaruit de lekkerste pizza’s worden bereid met biologische ingrediënten.

Luxe Snackwand

Mobiele snackwand gevuld met luxe snacks en broodjes.

kleurrijke snackwand
frietfiets

FRIET FIETS by dapp

De frietfiets bakt vanuit een authentieke bakfiets echte frieten van biologische aardappelen, vers van het land. Hierbij serveren wij een huisgemaakte mayonaise, gepresenteerd in een trendy puntzakje.

Spectaculaire Live-Cooking Sushiband

De Japanse Chef bereidt live heerlijke Japas (Japanse tapas), welke op een ronddraaiende band worden gepresenteerd.

sushiband
Kreeft & Co bus

Kreeft & Co

Kreeften, bouillabaisse en nog veel meer lekkers worden bereid vanuit de mobiele Kreeft & Co bus.

Big Green-Egg stand

BBQ-en doen we op onze Big Green Egg. Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking. Van mooi gegrild, sappig vlees tot zacht gegaarde langoustines. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kunnen wij de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen.

Green Egg
Oester Marcus

Oesters van Marcus

Elke type oester heeft een avontuurlijk verhaal en dat wilt de Oesterman graag met uw gasten delen. Heerlijke verse oesters, welke live worden bereid tussen de gasten.

Dessert stand van Harry & Joey Mercuur

Onze patissiers Harry en Joey Mercuur maken live diverse kleine mini desserts gecombineerd met een show van chocolade en marsepein.

Food Catwalk

Een eigentijds, nieuw, hip, trendy en culinair food concept waarbij op ludieke en spectaculaire wijze de diversiteit aan heerlijke gerechten op een catwalk gedurende de avond worden gepresenteerd.

De lopende band welke is opgesteld rondom een custommade decorwand, bijpassend bij het thema, zal als een echte Eyecatcher en trekpleister fungeren in de ruimte. Middels Led-spots zal de Food Catwalk uitgelicht worden.

Onze Chefs bevinden zich achter de decorwand, waar zij Live de gerechtjes creëren en in een speelse mix op de band plaatsen.